miercuri, 2 octombrie 2013

Din gradina altora - Azi : Gradina Danei

A inceput sa ploua marunt si mocaneste de duminica dimineata, au urmat doua zile de furtuni si vijelii si azi, in sfarsit, a reinceput sa ploua mocaneste.
Dimineata printre picaturi m-am dus in gradina si am vazut ca mama natura mi-a dat o mana de ajutor, nu mai trebuie sa ma chinui eu cu aracii de la rosii, mi i-a culcat pe toti la pamant, in felul asta trebuind numai sa-i culeg.
Asa ca m-am gandit ca e cazul sa vedem niste lucruri frumoase, facute de alti oameni frumosi, gospodari, iubitori de natura, plante, animale, gradinarit etc.
Am gandit sa fac o serie care sa se numeasca " Din gradina altora", asa ca daca mai sunt doritori, cu drag am sa scriu despre voi, eu cred ca este necesar sa aratam si altora ca se poate. Ne putem inconjura de lucruri frumoase, de legume proaspete si sanatoase, de flori inmiresmate, de animalute dragalase, ne putem crea o mica lume, un mic coltisor de rai, numai si numai ale noastre. Dupa puterile fiecaruia, bineinteles.

Astazi v-o prezint pe DanaB. 

Despre Dana o sa scriu numai ca ea si sotul ei sunt oraseni, au o gradina de legume, una de flori si cateva animalute.
Stau intr-un oras de campie si fac naveta, spre locurile de munca dintr-un alt oras, de mai bine de 20 de ani.
Dana spune despre ei ca sunt : " oameni simpli, obisnuiti, nici bogati dar nici saraci ,fara ifose, ne place sa mancam bine si sanatos" .


" Si-mi place ca atunci cand ma intorc acasa de la serviciu, sa-mi bucur sufletul si ochii si sa savurez o cafeluta sau o prajiturica facuta de mine, pe bancuta, intre florile mele". 

 Iar harnicia, pasiunea, munca nu intarzie sa-si arate rezultatele:

 
 Totul fiind condimentat cu aceste dragalasenii :)

Cuvintele mele ar fi de prisos in fata rezultatelor lor. Asa ca eu nu mai pot sa spun decat un mare BRAVO!


Multumesc mult Danuta pentru ca m-ai lasat sa scriu despre tine.

9 comentarii:

  1. Oameni gospodari, cu dragoste de natura. Un mare bravo si din partea mea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Dani! Si tu si Iuliana sunteti doua prietene cu suflet mare si ma bucur ca am privilegiul sa fiu prietena cu voi.Tot un privilegiu, consider si faptul ca am fost aleasa prima, din aceasta serie "Din gradina altora" . Va imbratisez ! Dana B

      Ștergere
    2. Dana, pune si tu de-un blog, ca sa ne simtim si noi ca-ti facem o vizita :)

      Ștergere
  2. O Doamne, cat de frumos stii tu Iuliana, sa pui imaginile intr-o lumina frumoasa si cu vorbe bine alese, sa iasa asa ...parca nici nu-mi vine sa cred ca sunt imagini din curtea mea . Esti o femeie deosebita, si cu un suflet foarte mare, putini sunt cei ca tine , care sa-i laude pe altii. Te imbratisez cu drag si iti multumesc din suflet ! Dana B.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Dana, dar e meritul vostru. Eu numai m-am jucat :).
      Eu iti multumesc ca ai fost de acord cu asta.

      Ștergere
  3. Foarte fain. Bravo Danei și soțului ei. Ce gospodari! Ce colaje foto superbe! A big like. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. frumoasa gospodarie!!! iubitori de frumos si mai ales de animalute vad!!! sti tu ca eu sunt sensibila la animale !!! un blog ceva nu au sa-i urmarim ca tare frumoasa prezentare le-ai facut si tare imi sunt dragi astefel de oameni!!!?????mirela pupici!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. liniste sufleteasca, asta iti ofera o gradina! :)

    RăspundețiȘtergere