marți, 30 decembrie 2014

2014 pe ultima suta de metri

Iata ca a venit timpul sa scriu si ultima postare din 2014 :).
Am mai spus-o, anul asta nu stiu cand a trecut, parca acum faceam rasadnita in iarna si uite ca mai e putin si ne apucam de una noua.

A nins incontinuu din ziua de 27, inca mai fulguie si acum. Parca anul asta ciudat vrea sa-si puna cenusa in cap si sa arate ca, macar la plecare, e cat de cat normal.
Nu pot sa nu recunosc ca, desi sunt si inconveniente, pur si simplu savurez iarna asta! Tot ce se intampla acum mi se pare perfect, normal si la locul lui. Imi aduce aminte de zapezile din copilarie.


 Aseara ningea atat de frumos, incat nu m-am putut abtine sa nu ies la pozat.

 Am iesit in curte si era liniste, nu se auzea o vorba, nu latra nici un caine. Era o liniste atat de adanca incat parca puteam auzi fulgii cum se aseaza unul peste altul.

Faceam poze in intuneric, eram constienta de linistea aceea atat de buna si blanda si zambeam cu gura pana la urechi :).

Peste zi am avut grija de pasari si animale, ne-am terminat treburi casnice specifice, dar intr-un mod mai lent si am dat la zapada (adica Lucian a dat, eu a trebuit sa fac poze, nu puteam rata asa frumusete de iarna, spuneti si voi acu`daca n-am dreptate :) ).



  Am ras de joaca pisicilor si cainilor in zapada ( cei tineri, celor batrani nu prea le place).



Cersind un "ia-ma in brate, nu pot suporta zapada asta!"
 Si, ca totul sa fie perfect-perfect, am avut parte de un apus..:)




Ca si concluzie, am uitat ce vreme ne-a adus zurliul asta de an, cata bataie de cap si cate necazuri ne-a dat cu apa lui mai mult decat abundenta. Plecarea si-o face intr-un mod absolut grandios si pe gustul meu.
De la anul care vine vreau un singur lucru: sa fie un an normal, cu toate cele patru anotimpuri asezate fiecare acolo unde ii e locul.
Asadar, sa ne auzim si sa ne vedem cu bine in anul care mai are un pic si-si face aparitia, sa fim sanatosi, voiosi si sa-i avem pe cei dragi aproape. Restul, zic eu, trebuie sa ni le mai facem si noi :).
La multi ani! An Nou asa cum vi-l doriti!

22 de comentarii:

  1. La multi ani ! si sa mai fie si cum vrem noi :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Un An Nou cu bucurii si impliniri, LA MULTI ANI ! Dana B

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Iuliana, va doresc un an nou plin de realizari! Sa va mearga bine in tot ce faceti, pentru ca voi chiar meritati din plin asta! Sunteti oameni harnici si inimosi si trebuie sa vi se si intoarca numai bine. Asa cred eu. Va imbratisez si va doresc sanatate, si fericire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos :)
      Noi iti dorim un An Nou cu sanatate, cu multe bucurii si realizari. La multi ani!

      Ștergere
  4. Of, scrisesem un comentariu pe 31 decembrie dimineata si nu stiu unde s-a dus. :(
    Ce-i drept am avut probleme cu net-ul.
    Va urez si eu un An Nou plin cu realizari, sanatate, fericire si tot ceva doriti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine n-a ajuns :(, dar nu esiti prima care pateste asa, pana si mie, atunci cand raspund, imi inghite comentariile.
      Dar nu-i bai, e bine si asa :)
      La multi ani, cu bucurii, sanatate si tot ce-i mai bun!

      Ștergere
  5. La Multi Ani, dragi bucuresteni mutati la sat! Va saluta o constanteanca mutata si ea la sat si va doreste un an 2015 plin de amintiri frumoase!

    RăspundețiȘtergere