vineri, 27 iunie 2014

Dupa ploaie








8 comentarii:

  1. O, ce frumos arata floarea-soarelui!
    Iar tarna aceea din copac mi-aduce aminte de mamaia de la tara. Ii spuneam asa pentru ca, "cealalata era cocoana de Bucuresti" (asa ii spunea mamaia Natalia de la tara). :)
    Iuliana, ce mi-ai facut cu tarna aia?! Mi-ai trezit amintiri in ziua asta mohorata.
    Intr-o tarna din aceasta ma lua cu ea la camp si ma lasa la umbra unui copac (daca gasea). Acolo era locul meu de joaca. :) Cica ma prindea cu niste fase intr-un fel de ham ca sa nu vin in cap daca ma aplecam peste tarna. :) Sa avti o zi cu spor si un sfarsit de saptamana cu soare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumoase amintiri!

      Multumesc, Mihaela, asemenea si voua :)

      Ștergere
    2. Of, m-am emotionat si am uitat de Mairon, dragutul de el. Impreuna cu Simona (care a postat poze cu Igor) mi-ati inseninat ziua! Pupici lui Mairon pe nasucul lui de smoala!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. mica si fericita.
      apa le aduce intr-un fel de nebunie. toata curtea-i plina de rate care de care mai bezmetica, se bat pe baltoace, se scalda si se scutura, apoi pornesc spre alta baltoaca :)

      Ștergere
  3. Scrisesem dimineata, dar vad ca n-a tinut netul cu mine ca mi-a tot facut figuri azi. Fetele mele orasence pana in maduva oaselor, au ramas ca la dentist vazand poze cu ratusca. Nu au vazut pana acum rate decat la zoo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragele de ele :).
      Ar trebui sa le vada de aproape, sa vada cum traiesc ele, cum mananca, cum comunica etc. Si nu numai rate, cam tot ce-i pe langa curtea omului. Le-ar prinde tare bine.

      ( nu stiu daca e netul sau bloggerul, dar si mie mi-a facut figuri. pe langa faptul ca imi publica numai cand vrea comentariile, ieri a fost cireasa dupa tort: m-a bagat la spam! ca asa a vrut el! si a trebuit ca la fiecare comentariu sa ma scot de acolo)

      Ștergere
  4. No, cum e viata asta! In timp ce unii isi pun mainile' n cap de la atata ploaie, altii isi se bucura tare de ploaie, respectiv ratustele :)
    Si totusi verdele de dupa ploaie nu se compara cu nimic :)

    RăspundețiȘtergere