luni, 17 noiembrie 2014

Dupa...

...ziua de ieri, ii cam greu azi cu mobilizarea :). Dar ne revenim incetul cu incetul.


Am fost la expozitie toata ziua ieri, am intalnit oameni frumosi, calzi, curiosi, deschisi la nou, surprinsi sa ne afle povestea, oameni care doresc sa se mute la tara si care ne-au cerut mici pareri si sfaturi, mi-am reintalnit sau, dupa caz, abia cunoscut abonatii mei dragi.
Oameni incantati de produsele noastre, de gustul lor, oameni frumosi si deschisi :).
N-am apucat sa fac foarte multe poze, a trebuit sa stam la stand si sa vorbim cu oamenii, sa le povestim cine suntem noi, ce facem, sa le dam sa guste din produsele noastre.
Ieri am cunoscut multi oameni care ne urmaresc blogul si pe facebook in tacere, fara sa se manifeste. Sincer, nu am realizat pana acum ca-s atati de multi care ne cunosc, nu am realizat ca-s multi cei care ne urmaresc si  chiar am avut un moment de mic blocaj - mai corect spus, am ramas fara replica :)) - atunci cand un domn a venit la stand, a spus ca ne urmareste blogul, ca a venit sa vada cum ne mai merge, continuand cu replica ( sper sa-mi aduc bine aminte cuvintele): "Greu v-ati mai lasat induplecati sa veniti la un targ!". O replica foarte frumoasa si neasteptata care mi-a facut placere :)!

Acum va las sa vedeti putinele poze pe care am apucat sa le fac.












Totul a fost peste asteptari, o experienta frumoasa, care mi-a facut placere si pe care imi doresc sa o repet.

4 comentarii:

  1. Felicitari si la cat mai multe si profitabile expozitii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari! Se pare ca unul dintre castigurile de pe urma participarii la un astfel de eveniment sunt oamenii intalniti. Stiu ca nu tine de foame, dar uneori, in zilele noastre, e greu sa intalnesti oameni de calitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc.
      Da, oamenii intalniti au fost extraordinari. Oameni pe care nu i-am intalnit niciodata si care au fost calzi si deschisi la ceea ce noi ofeream. A fost foarte frumos.

      Ștergere