vineri, 23 mai 2014

Somitatile si scaiul curtii








Scaiul!

14 comentarii:

  1. io nu ma mai joc! toata lumea are trandafiri infloriti, la ai mei nici nu se vede ce culoare vor avea bobocii! bujorii mai au macar 4 zile pana se deschid, n-a fost zi fara macar un dus ploios acolo (stropeste ceva, daca poti, maceratele asteapta cuminti). nu-i corrrect, ce, io-s la polul nord?:) si te rog sa nu mai faci bunatate de mata scai, si scai vanat, ca ala e terapie de-a dreptul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a inceput sa fie cald, d-aia si-au dat si drumul la inflorit. iar aia catifelati combinati cu iasomia...iti intoarce capul la 180 grade cand treci pe acolo :)

      Ștergere
  2. Wow!!!!
    Bujorii arata intr-un mare fel... Oare ce culoare infloresc?
    Iar ultimul trandafir... Prevad ca va face spectacol... Oare "l-ai mostenit"? Ca daca da... si o fi vreun soi vechi....


    (Cu pozele tale imi mai alini dorul de tara mea...de aceea nici nu ai idee cu cata nerabdare intru pe blogul tau dimineata :)) )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bujorii sunt roz, trandafirii pozati sunt mosteniti toti. anul asta am pus si eu, dar inca n-au facut boboci
      nu ma pricep la trandafiri, nu stiu daca sunt de soi sau nu. dar sunt frumosi

      Ștergere
    2. Daca trandafirul acela e "mostenit" am sa te rog sa iei seama daca infloreste de mai multe ori.... si daca da.... In august am sa te rog sa imi dai si mie un butasel :)) (nici eu nu ma pricep la trandafiri, dar imi plac teribil cateva soiuri vechi, ce le vad prin unele curti... Am si eu vreo patru "mosteniti". Pe unul il banuiesc a fi maces... Dar daca nu e... Cred ca am dat lovitura. Si e crescut sub geamul camerei mele. Adica el a fost motivul pentru care am ales acea camera :) )

      Ștergere
    3. Stiu ca sta inflorit toata vara, dar ii si rup florile care s-au trecut. Iti dau, sigur ca da :)

      Ștergere
  3. Buna ziua. Frumusetile curtii, imi inchipui ca nu mai pleci de langa tufa de iasomie, La Valcea noi am pus o tufa in apropierea geamului de la dormitor, cred ca-i inflorita dar prea departe sa-i simt parfumul. Weekend cu spor si roade bogate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. pt ca se tine de mine intr-una, intr-una, intr-una. peste tot.
      e un scai scaios :)!

      Ștergere
    2. Trandafirul din ultima poza este un trandafir alb de dulceata, si da este soi vechi si este foarte parfumat. Sa pui poze si dupa ce infloreste.

      Ștergere
    3. Serios?! Mama, cat de tare ar fi! Uite azi pun poze sa va dati cu parerea. Este intr-adevar foarte parfumat si face niste flori mici, oarecum batute.
      In fine, mai bine ma duc sa ii fac poze.

      Ștergere
    4. Face flori batute, am vazut acelasi soi cu flori mai mari dar si cu flori mai micute, frunzele nu sunt lucioase si sunt o idee mai subtiri- ca sa zic asa- iar florile sunt parfumate. Am si eu si fac dulceata din el.

      Ștergere
  5. Stie cineva daca florile iasomiei din poze pot fi folosite la ceai?

    RăspundețiȘtergere