vineri, 30 august 2013

Grădina fericirii (Happiness Garden): Acum este aur la Roșia Montană dar mâine poate fi ...

Stiu ca sunteti ocupati, stiu ca multi zic : "e la ei acolo", stiu ca nu credeti ca se poate intampla, dar s-a intamplat deja!
Aceasta firma, corporatie sau ce dracu` e, are drepturi date de guvern sa exproprieze pe cine vrea, unde vrea, cand vrea, daca vrea. Si vrea! Nu e normal!
Voi ati fost la Rosia Montana? Nu? Nici eu! Dar as vrea sa vad raiul acela ce pare a fi din poze. As vrea sa vada si copilul meu si nepotii mei.
Se pare ca nu va fi posibil, pentru ca dupa ce vor intra in actiune acesti nenorociti, in urma lor vor lasa numai otravuri si pustiu.
 Intrati pe link-ul de mai jos, 2 minute dureaza sa cititi acel articol. E strigator la cer!

Grădina fericirii (Happiness Garden): Acum este aur la Roșia Montană dar mâine poate fi ...: Acum este aur la Roșia Montană  dar mâine poate fi sub casa ta! E oficial! Guvernul trimite România la execuție prin cianurare. S-a...

11 comentarii:

  1. Ce se intampla era de prevazut.
    Dupa actul de coabitare semnat cu basescu, am constatat cu totii ca ponta ajuns la varf, nu da doi bani pe popor.
    S-a vandut si el intereselor mafiei economice mondiale.
    Urmeaza gazele de sist la Navodari si Botosani.
    Romania este condusa de hoti si talhari.

    Anul viitor vin alegerle parlamentare, de presedinte, referendum constitutie.
    Ultimul in care am mai avut incredere a fost Antonescu. M-am lamurit si cu el.
    Eu unul nu ma mai misc de acasa pentru aceasta adunatura de lepre.

    Regionalizarea este o alta porcarie indreptata impotriva suveranitatii Romaniei!
    Noua constitutie nu trebuie votata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti sunt din acelasi aluat, toti fac parte din aceeasi clica, toti au acelasi interes, indiferent din ce partid fac parte: sa distruga tot in tara asta, sa se inavuteasca!
      Nu le pasa de nimeni si nimic, dupa cum se vede.
      Ce-or sa faca cu oamenii aia? Or sa-i scoata cu forta din case? Chiar asa sa-i lase la cheremul unor nenorociti?!

      Ștergere
  2. eu am fost la rosia montana. si vreau sa pot merge in continuare.
    http://fusaru.blogspot.ro/search/label/Rosia%20Montana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stiu, ti-am citit toate postarile :)
      asa cum am zis, pare un colt de rai

      Ștergere
  3. Pai si societatea civica romaneasca une e? Cand fiecare zice eu nu ma bag, eu nu ma duc, eu nu fac aia si cealalta, pai atunci cine sa faca in locul nostru? Romanii asteapta sa le dea cineva ceva, sa faca cineva pentru ei, de parca ei nu ar fi capabili sa gandeasca, sa se mobilizeze sa intreprinda ceva intr-o anumita directie... Ma scarbeste din ce in ce mai mult lipsa asta de interes fata de propria soarta sau cel mult redusa la revolta exprimata exclusiv verbal...
    Am norocul (sau nu) sa traiesc intr-o tara in care societatea civica se implica cu adevarat si isi face auzita vocea pana la cele mai inalte foruri. Cand ma uit la tarile vecine, la fel... Societatea se mobilizeaza pentru cauze, lupta, nu se lamenteaza si plang de mila neamului.
    Am spus-o si o voi repeta la nesfarsit... Avem soarta pe care ne-o scriem singuri. Nimeni nu e de vina ca noi ca natie suntem in rahat, doar mentalitatea noastra tampita...

    Scuze pentru tonul usor agresiv...

    Iuliana

    RăspundețiȘtergere
  4. Bun gasit Iuliana ! eu am fost plecata si de asta nu am mai scris nimic pe aici, plecata sunt si acum. Am fost la Felix si de acolo m-am oprit la soacra mea la Breaza,unde sunt si acum. Gradina ta arata tot bine chiar daca este la sfarsit de sezon.Am zis ca iti trimit poze dar nu am mai apucat pentru ca am plecat, dar, am sa iti trimit cand ajung acasa. Privitor la subiectul de azi,Rosia Montana este a noastra si asa ar trebui sa ramana, iar cand sunt alegeri,trebuie neaparat sa mergem chiar daca nu votam nimic,anulam votul,punem mai multe stampile pe mai multi ,pentru ca daca nu ne ducem ,ei raman cu buletine albe si pun ei stampile unde vor. Te las acum, daca am greseli, trece-le cu vederea,scriu pe telefon si nu prea vad ce scriu. Te pup! Dana B.

    RăspundețiȘtergere
  5. Culeasa de pe net: " La intrarea în perimetrul concertului The Wall - Roger Waters. Paznicul îmi ridică breteaua genții și se uită atent la tricoul meu. "Șefu', avem o problemă! E cu Roșia Montană..." Șeful: "Are banner?" "Nu. Are tricou." "Păi și ce vrei, să-l dezbrac?" Eu: "Dar care e problema cu Roșia Montană?" "Nu știu, mi s-a spus să raportez!" :((

    La fel de grav e si ceea ce se-ntampla cu gazele de sist: http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/revoltator-imaginea-mizeriilor-companiei-lui-ovidiu-tender-prospectiuni-s-a-si-o-scrisoare-deschisa-despre-abuzurile-si-ilegalitatile-cautatorilor-de-gaze-96751.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu de ce nu ma mira faza cu tricoul. Si-s sigura ca e adevarat.
      Multe lucruri grave se intampla si ca-ntotdeauna cand se intampla asa ceva si vor sa ascunda, apare un alt scandal ( sau mai multe) sa ia ochii la fraieri.
      Exact ca acum.

      Ștergere
  6. Mulțumesc, Iuliana, pentru atitudine!
    Încă suntem în faza în care lucrurile se pot rezolva foarte simplu, fără violență și fără ca nimeni să se aleagă cu vreo zgârietură.

    Cum? Uite așa:
    - Duminică la ora 17:00, din fiecare familie din România, să meargă cel puțin un reprezentant în locațiile unde se organizează protestele pașnice sau în centrul orașului, în fața primăriei. Și să stea pur și simplu acolo o oră sau două, să discute cu ceilalți sau chiar să-și strige nemulțumirea.

    Urmările:
    - Când se adună în piață câteva sute de mii de oameni și în fiecare oraș câteva zeci de mii credeți-mă că lucrurile se vor schimba începând cu acel moment. Am văzut 20.000 de oameni la un loc, iar forțele de ordine erau cu capul în pământ.
    - Toate organele de represiune vor fi depășite de situație ca să nu mai vorbim ca număr. Nu vor avea curajul de a se lua la trântă cu câteva sute de mii de oameni. Vor da înapoi.
    - Și cel mai important, dintre toate, vor vedea că ne-am trezit.

    Dacă iau atitudine două-trei mii de oameni și câteva sute de tineri strigă jandarmii vor tăbărî pe ei pentru a ne intimida pe toți. Nu ar fi prima dată.

    Așadar, haideți acum cât încă se poate! Mai aveți timp până duminică.
    Eu voi fi acolo și alții, care sunt conștienți de pericolul care ne paște, la fel.
    Dacă nu vă pasă de voi, gândiți-vă la părinții care v-au crescut și s-au chinuit pentru voi. Dacă nu vă pasă nici de ei gândiți-vă că aveți sau poate vă doriți copii. Dacă nici de ei nu vă interesează atunci stați acasă. Veți ieși oricum la un moment dat.

    Adevărata putere este a poporului dar am ajuns aici pentru că poporul nu și-o exercită. Atunci cine e de vină?
    Dacă vom „dormi” în continuare în maxim doi ani vom ajunge la război civil, iar atunci nu mai este cale de întoarcere. Va fi jale!

    Hai România, oriunde te-ai afla!

    RăspundețiȘtergere