joi, 22 noiembrie 2012

Panda

Azi sunt cam zapacita, cam emotionata, cam " instabila psihic" :).
Nu am chef si nici rabdare sa fac nimic, mi-as fi dorit sa petrec altfel ziua de azi. Dar ne vom recompensa :).
Ca si noutati avem urmatoarele : aseara, nu ajunsesem eu acasa inca, Lucian s-a trezit cu un vecin la poarta, care sustine ca Panda e al lui, ca nebuna satului l-a luat de la el si ni l-a pus noua in poarta.
Lucian a incercat sa-l faca sa ni-l lase, i-a spus ca Adi s-a atasat de caine, ca si cainele s-a atasat de noi si de restul animalelor, ca era bolnav, dar noi l-am pus pe picioare, ca sa se gandeasca la Adi...,iar omul a inceput sa se simta important la faza asta, i-a dat lui Lucian niste replici care l-au enervat, prin urmare l-a luat pe Panda si i l-a pus in brate, desi i s-a rupt inima de mila lui Adi.
Ne pare tare rau dupa el.
Dar in dimineata asta, ma suna Adi sa-mi spuna ca l-a vazut pe Panda pe strada. Departe de curtea acelui vecin, cam speriat si ud fleasca. L-a luat si i l-a dus vecinului, iar replica acestuia a fost ( il citez pe Adi ) : Mda, unde dracu` sa-l mai tin si p-asta?! 
Nu-i inteleg comportamentul si nu inteleg de ce nu ni l-a lasat. In fine, daca Panda se intoarce, acel vecin nu-l mai vede. E clar ca il deranjeaza si nu-i pasa de el.



Off topic 

De ceva timp incoace, ma tot "intersectez" cu masini de politie pe autostrada. Nu stiu care e treaba, dar merg inceeeeeet, aleneeeee, duiooooos cu 40-50 km/h. Intr-o seara chiar m-am pus in spatele unei masini, ca sa vad ce viteza are. Avea 40! Deci, care-i treaba, ce au de merg asa? Din ce cauza?
O fi oare :


Hai ca v-am dat azi la muzicaaaaa, dar intelegeti-ma, e o zi speciala pentru mine :)

7 comentarii:

  1. Probabil se astepta ca ii dati bani in schimbul catelului :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uite ca nici nu mi-a trecut prin cap asta, probabil ca da, cred ca ai dreptate

      Ștergere
  2. Moaaama ce ma enerveaza ca nu pot sa-mi folosesc argourile de Giulesti!!!!! Zice lumea dupa ca ai un frate nebun =)) SI AI PUS SKILLET !!!!! HAAAA

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci ma enerveaza faptul ca nu pot sa-mi folosesc "argoul" de Giulesti sa-mi exprim parerile fata de acel om :)) siii ai pus SKILLET !!! muhahaaa

    RăspundețiȘtergere
  4. Acuma stiti si care este originea cainilor vagabonzi, genul acesta de oameni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of, ce ma enerveaza oamenii astia! Bine ai venit printre noi, cei care stam la sat de putin mai mult timp ca tine - din pacate vei mai auzi si te vei mai confrunta cu astfel de lucruri. Lucruri care ies din logica normalului. Care te lasa fara glas de indignare. Am si eu cateva povesti... Poate reusiti sa il luati inapoi, insa mi-e teama ca asta ar provoca alte probleme cu vecinul.

      Ștergere