marți, 16 iulie 2013

Satisfactie matinala infantila. Multumiri unui necunoscut.



Azi dimineata, ora noua si ceva, in intarziere la birou ca de obicei. Plecata de la 18 grade de acasa, ma apropiam de intersectia de la Afi, iar afara erau deja 24 de grade.
Extrem de blazata, chioara de somn, cu un chef de munca de abia mi-l cara masina, incercam sa-mi tin ochii deschisi si nervii in frau.
Prinsesem, din Militari pana acolo, absolut toate semafoarele pe rosu, lucru care ma enerveaza la culme.
Asa cum spuneam, ma apropiam cu viteza unui melc schiop, de semaforul de la Afi Cotroceni. Incet-incet intru pe banda din dreapta si pe masura ce inaintam, se auzeau niste lalaieli, niste aoleuri, pe un fond de muzica de tambal.
Din nefericire, sunt nevoita sa opresc, ca acolo imi era randul, paralel cu o duba care avea ambele geamuri deschise, la volan era un tip cu mutra de " baietas de cartier", care asculta ceva "salamuri " sau "pitici atomici"  cu boxele date tare-tare.
Repet : avea ambele geamuri deschise pana jos. 
Buuuun, sa recapitulam, e marti dimineata, mi-e somn, mi-e cald, traficul e aglomerat, n-am chef nici sa respir si-s nevoita sa ascult manele la noua dimineata, ca asa vrea un papitoi.
In timpul asta la Rock FM tocmai se termina o prezentare a unui concert Iron Maiden, iar baietii de acolo ( sanatate sa aveti!) decid sa dea un superhit al lor si anume " Fear of the dark".
Melodia incepe, pielea mi se face de gaina, ma apuca toti dracii din lume, deschid geamul ( ca-l inchisesem sa nu-l mai aud p-ala si-mi curgeau apele pe mine rauri-rauri) si dau radioul la maxim.
Masina are ceva boxe, foarte bune de altfel si duce bine.
Il vad pe " baietas" ca-si intoarce capul spre mine, ii vad grimasa pe care o face si-i ranjesc triumfatoare.
Deodata, mai intai incet, apoi din ce in ce mai tare, aud " Fear of the dark" in ecou, undeva in lateralul meu, dar mai in spate, am impresia ca pe banda 1, in acest fel " dubistul " fiind prins intre noi.
" Baietasului " nu-i vine a crede, il vad ca umbla la radioul lui, cred ca incearca sa-l dea mai tare, dar acesta nu prea mai face fata.
Melodia se auzea superb, nu stiu daca ceilalti colegi de trafic au inteles sau nu ca a fost un fel de lectie, imi pare rau ca i-am deranjat, dar imi pare bine ca incet-incet incep sa se vada reactii.
Si exact inainte sa se puna verde, am satisfactia sa-l vad pe baietas ca-si inchide ambele geamuri, dand marunt din buze.
N-am apucat sa-l vad / s-o vad  pe cel / cea care m-a sustinut, dar ii multumesc acum :
   


Draga soferule rocker, ce azi dimineata dupa noua te aflai, probabil la fel de intarziat ca si mine la birou, in intersectie la Afi, iti multumesc tare mult pentru sustinere!
As vrea sa vad mult mai multe reactii la mojiciile, nesimtirile, minciunile pe care le intalnim si suportam zilnic!

14 comentarii:

  1. Daca eram si eu prin imprejurimi, te sustineam cu toata forta, chiar daca eu nu ascult rock, te-as fi acompaniat cu alt post de radio.
    Eu nu inteleg de ce trebuie sa dai la maxim (in trafic). Si asta dimineata, cand nici cafeaua nu a ajuns in stomac...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa gandesc si eu, fiecare cu ce-i place, dar sa nu deranjeze pe altii.

    RăspundețiȘtergere
  3. mai, fear of the dark e de-a dreptul destinal in trafic cu manele, acu' pe bune!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. esteeee! bravo.
    asa mi-am "educat" si eu fostii vecini de la bloc, insa cu devil doll, cu d'astea pe care si mie imi era greu sa le ascult date atat de tare, dar ma sacrificam. apoi m-am smecherit si le puneam rammstein, ca pe astia ii puteam asculta oricat de tare. primii vecini au inteles si m-au scutit de manelele si popularele lor de prost gust. apoi au venit altii, mult mai rai si care erau neam parca cu toata sectia de politie, ca nimeni nu le putea face nimic niciodata, indiferent cat de tare tulburau toata linistea. pe astia nu i-a mai pus la punct nimic. :(
    cat despre rock fm, baietii-s si preferatii nostri dimineata in masina, dar eu ii tot regret pe cei de la city fm, ca imi placeau mai mult. chiar, nu i-am mai cautat de mult, or fi reaparut?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. city fm a fost deosebit, n-au aparut, nu cred ca or sa mai apara.
      dar ar fi bun un radio in genul ala si nu al celor de la rock fm, care-s mai...blanzi :).

      Ștergere
  5. pfoai ce moment de gratie! regret maxim ca n-am apucat sa-i vad moaca bengosului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca ai ce regreta :)))
      a fost un moment de exceptie, m-am simtit bine

      Ștergere
  6. Un simplu... FELICITARI, am patit-o si eu... tot in aceeasi intersectie intrucat stau in Militari. Cartierul colcaie de asemenea progenituri. Succes si servici usor :)

    RăspundețiȘtergere
  7. heeeeei, roakăre, pe unde esti????? vrem sa te cunoasteeeeeem!
    Fear of the dark e taietor de salamuri, clar! Ce rau imi pare ca nu eram si io prin prejmuri! Nu te uita ca bat suta, mi-am educat plozii pe muzici de bach si de rock! Cum altminteri??!Cand merg cu fii-meu in masina, mai intai imi desurubez urechile, ca altufelu risc sa le culeg dupe jos. System-uri, Iron-uri, Queen-uri clasice si de prin epoci de piatra, tot tacamu!
    Bravas! Mi-o placut atitudinea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) mi-ai placut!
      bravi tie pt educatia muzicala data copiilor si al meu la fel a fost crescut.

      bine ai venit phlox :)

      Ștergere