marți, 23 iulie 2013

Munca in curte

Impartita in mod perfect egal, dupa cum se vede :)



 
 

8 comentarii:

  1. Doamne, in pozele 2 si 3, claia voastra pare in flacari, fapt care m-a speriat teribil!!!
    La noi in familie eu sunt cu designul clailor si o fac cu drag, dar la noi sunt inalteee, nu asa mici.
    Pupici si spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) e numai soarele.
      noi avem numai o caruta, de fapt atat am vrut sa luam. nu avem atata spatiu si nici nu prea avem ce face cu atat de multe paie.

      Ștergere
  2. tablou celebru: fan in flacari de apus cu zambet de adolescent in vacanta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. s-a distrat tare mult in fan ( bine... dup-aia a constatat ca are niscai zgarieturi pe picioare, dar n-a mai contat, prea se distrase asa bine ).

      Ștergere
  3. si mami....a muncit si ea facand pozele....frumos apus la voi acolo,harnic copiloi mai are mama......ai cu ce te mandri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu m-am amuzat, copiloiul s-a jucat si tati, ca de obicei, cu treaba

      Ștergere
    2. Felicitari pentru ceea ce faceti. Nu pot sa va felicit pentru modul de cladire a acelor sarmane paie.Daca dintr-o caruta ati ocupat atata loc, ce s-ar intampla daca ar fi mai multe. La asa ceva trebuie sa mai luati lectii. Ce se intampla daca vine ploaia? Se uda toate si putrezesc. Pacat.Si ca o divagatie: acestea sunt paie - nu fan. Dar poate ca la Bucuresti, toate sunt intr-o oala.In rest, numai bine si multa sanatate la toti.

      Ștergere
    3. Pozele sunt facute in momentul cand Lucian abia se apucase sa le aranjeze. Nu am pus toate pozele pt ca nu asta era subiectul postarii ( acesta fiind joaca lui Adi in paie ).
      Vad ca mai degraba s-a vazut greseala mea in scris decat acest subiect.
      Trebuie sa luam lectii la mai multe lucruri, nu numai la acesta, dar le vom parcurge pe toate, stim asta, nu am spus ca suntem niste profesionisti in aranjatul paielor.
      Da, stim ca-s paie si nu fan si la Bucuresti stim sa facem diferenta, chiar daca se intampla sa mai scriem gresit din graba.
      Ti-as multumi pt comentariu, dar tonul ironic ma deranjeaza! In plus nu-mi place sa vorbesc cu cei care nu au curaj sa se semneze!

      Ștergere