miercuri, 23 ianuarie 2013

Mixtura

Am o perioada aglomerata si nu prea mai reusesc sa ma concentrez pe ce fac.
Imi vin in cap multe idei ( una mai tampita ca alta, nu stiu de unde imi vin) despre viata noastra, despre legume, despre solar, despre modul cum o sa vand sau cum as putea vinde, despre ce ar trebui sa-i mai fac copilului ( ca sa-i imbunatatesc viata, nu va ganditi la prostii ), observ multe lucruri, iar unele desi nefolositoare imi raman in cap aiurea.
Din cauza gandurilor mult prea multe care-mi vin in cap, cand vorbesc imi ies niste tampenii din gura de raman traznita si eu, iar interlocutorii mei se uita cu mila la mine sau raman blocati la telefon. Lucrez in vanzari - de mult prea mult timp - si asta nu e un lucru bun.
Un exemplu scurt : ieri vorbeam la telefon cu un client si voiam sa-i spun un pret, dar in acelasi timp mi-a venit in cap fara sa vreau " cat de idioata am fost dimineata cand m-am speriat de Ursu". Rezultatul :  " Sigur ca avem in stoc, costa 65 de idioti cat Ursu !" . Trebuia sa-i spun 65 de euro...Omul a ramas blocat in telefon, mi-am dat seama imediat ce perla am scos, mi-am cerut scuze, m-am corectat, dar vorbele ramasesera.
Una din cauze poate fi ca la serviciu mi s-au dat mai multe sarcini, volumul de munca fiind chiar mare acum. Asta nu inseamna ca voi castiga bani mai multi, sa nu amestecam niste lucruri care nu au absolut nici o  legatura unul cu altul.
Alt motiv poate fi faptul ca se apropie inaugurarea solarului si stau ca pe ghimpi, fac planuri, schite, caut furnizori de seminte etc; Lucian la fel cu tevile, colierele si furtunele lui. Si Adi are o perioada aglomerata la scoala cu meditatii, olimpiade, proiecte, teme si mai ales nesuferita de limba franceza, care-i da batai foarte mari de cap.
Noroc cu animalutele noastre, ne mai deconectam cu ele, in special seara cand ne adunam toti dupa drumuri si intram in casa. Cand suntem toti acasa am vazut ca sunt bucuroase, cu chef de joaca sau dragaleala.

Frumusica sau Bela sau Beluta

 



Tantalaul sau Tontovanul sau Tonto



Bela si Tonto




Mitilla - cand face pe nesuferita




Sau ganditoare



Si Grasa.

Poza asta este facuta aseara. Le-am dat la matoance ghearele si gatul unui pui ca sa le manance. Nu au recunoscut ca fiind mancare acele gheare, ci ca niste chestii care pot zbura foarte bine.
Seara s-a incheiat cu multe rasete in timp ce urmaream niste pisici " zburatoare " care incercau sa prinda ghearele dupa ce le aruncau in aer.

13 comentarii:

  1. Uauuu...ce de matze...una mai frumoasa ca alta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si nu-s toate :)
      in total avem 7. Mitilla este de vina, prima data am zis ca sa faca si ea pui, a doua oara " ne-a luat prin surprindere" si n-am mai avut ce face.
      acum sunt sterilizate, mi-am luat de o grija.

      Ștergere
  2. Sapte pisici !? Soareci nu aveti sigur :)
    Sa nu le lasi in solar, ca o sa-ti sape peste tot, le place grozav pamantul proaspat sapat si daca " uda " plantele o sa se ofileasca :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sapte, da...acum nu mai sunt soareci, dar nu stiu daca si ei intra in hibernare sau chiar sunt harnice matoancele.

      Ștergere
  3. Frumoase exemplare. La noi nu prea sta nicio pisica, nu se inteleg cu cainii, din pacate, ceea ce rezulta in diversi soricei care dau iama in hambar :)

    Astept cu nerabdare prima recolta in solarul vostru, si va urez inca de pe acum sa aveti mult succes si sa se vanda bine tot ce produceti !

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am o perioada in care gindesc prea mult, la multe lucruri si mai repede decit vorbesc. Scot si eu niste perle... Azi, in loc sa-l trimit pe un client la Camera Notarilor sa ia un act din arhiva, l-am trimis la Curtea de Apel. Cind i-am vazut fatza, mi-am dat seama ce am zis. :) In timp ce vorbeam cu el, ma gindeam sa scriu in procura unui alt client sa fie reprezentat si la Curtea de Apel. Sper sa ne treaca repede si sa ne putem concentra pe fiecare lucru separat. :) Succes cu solarul. Poate voi ajunge pe lista de clienti. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt foarte distractive....una din pisicutele mele,Maicuta ii zicem ca e luata de la o biserica unde a fost abandonata cu 2 pui,vine si se asaza in bratele mele daca sunt abatuta si pur si simplu ma priveste fix in ochi.si asa sta.
    Va imbratisez cu drag si sa aveti o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai auzit despre "Cutia ţăranului"? Poate că vi se potriveşte sistemul ăsta ca să vă valorificaţi produsele din solar.
    http://bhudeva.org/cutia/

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand ne-am mutat prima data la tara erau soareci in pod cu duiumul,ne trezeam noaptea in alergatura lor si bateam cu batul in tavan,ba ne mai intrau si in casa....birmanezele mele cocolosite de apartament nu aveau tangente cu exteriorul casei la vremea aia,insa dupa ce mi-am adus restul de matze de la tata din Ialomita a inceput iadul pentru sorecime.....acum nu mai vezi picior de soarece ,inainte sareau din granulele cainelui sau din sacul cu malai pt pui.....mai nou au invatat si birmanezele sa prinda soareci,acum au facut o pasiune pentru asta......mai nou avem si o catelusa pui de schnautzer care se da in vant dupa soareci.

    RăspundețiȘtergere