marți, 3 iulie 2012

O parte din rasfatatele noastre

Le-am promis ca daca sunt cuminti si nu fac prostii, le voi face celebre. Cum pana acum nu m-au suparat, trebuie sa ma tin de cuvant.



Castravetii sunt un succes. Cred ca sunt si un soi rezistent, pentru ca in afara de udat si pus pe arac, altceva nu am facut. Si dau roade. Chiar am pus la murat cateva borcane ( ah! ce mandra mi-s ).


Zici ca-i place la pozat :).





Inca nu-mi vine sa cred ca din amaratele alea de seminte, poate sa iasa asa ceva.





Si iata si printesele gradinii, destul de fandosite, asa cum le sta bine unor printese, sper sa le mearga bine in continuare. Totusi am impresia ca incep sa se maneze unele. Le tin sub observatie.


Si inca un succes, sa-i spun, ceapa e plina de buruieni, dar se pare ca ii place. Sau, ma rog, nu o deranjeaza foarte tare.


Oricum, nu mai am de gand sa plivesc, in primul rand ca nu mai am cum, ca-i ceapa cazuta si-n al 2 lea, ca o s-o mai tin maxim 2 saptamani, dupa care o s-o scot, s-o pun la uscat.

In locul ei voi pune sfecla. Sper ca e timp sa se faca. Habar n-am cat dureaza pana se va face, dar din cate am citit, ar fi timp. Vom vedea.

4 comentarii:

  1. vai fato ce frumosi....sper sa va mearga bine
    am sati scriu mai mult intro zi ...
    pup jeni

    RăspundețiȘtergere
  2. si ceapa noastra a crescut mai falnica anul asata, cand n-am plivit-o mai deloc. o sa verific si anul viitor.:) mironositele de rosii trebuie supravegheate non-stop, ca brusc se incrunta a mana. cam bine, cam bine arata legumele tale:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unele sunt mai frumoase, altele mai putin, unele-s mai mari, altele mai micute. Incercam si invatam :).

      Multumesc pentru aprecieri si pentru vizita :).

      Ștergere