vineri, 7 februarie 2014

Ganduri linistite la sfarsitul unei saptamani aglomerate

Saptamana asta a fost ( si inca mai este, ca nu s-a terminat) foarte aglomerata.
Lucru care m-a bucurat, nu ma plang, din contra, ma bucur. A fost multa treaba de facut si mai este inca, atat pe plan personal, cat si profesional.
Si e bine! Imi place cand nu-mi vad capul de treaba, cand e aglomerat.

Sper ca zilele imediat urmatoare sa incepem sa punem primele seminte pentru rasaduri, am niste emotii mari pentru ca unele plantute nu le-am avut pana acum si nu stiu cum se comporta.
Oricum suntem in program, niciodata nu am avut intentia sa fim primii in piata si intotdeauna m-am gandit ca lucrurile bune li se intampla celor care asteapta.

Ne pregatim pentru livrarile de maine, daca mai sunt doritori, va mai asteptam si azi pana pe la doua dupa-amiaza.

Tot maine imi vine copiloiul acasa, abia il astept, prea e casa curata si aranjata, toate-s la locul lor.

Ieri a fost o zi insorita, a fost cald si bine, in solar am lasat deschisa o usa, iar plantutele le-am lasat descoperite toata ziua.
Le simteam bucuria, se vedea cat de bine se simt sub razele soarelui, la caldura. Evident ca am mai pierdut o salatica, doua, lucruri inerente de altfel. Chiar daca nu era gerul asta, oricum exista pierderi atunci cand cultivi curat.

Aseara, dupa o zi nebuna, dupa ce mi-am terminat toate treburile, dupa ce le-am dat animalelor sa manance, m-am asezat langa soba, cu matoancele langa mine, la citit.
Si cum fiecare lucru are rasplata lui, am avut parte, cum demult n-am mai avut, de un apus frumos colorat.
Cam asa se vede apusul pe geamul dormitorului meu.
 

Asadar, dragilor, va dorim un sfarsit de saptamana linistit si cu un strop mare de soare.

8 comentarii:

  1. Multumim pentru peisaje, chiar superbe si linistitoare. Cu gradina ce sa spun.
    Eu am un vecin care a fost agronom si ne mai este si fin si el de cate ori ma vede in vrie... cu semanat, cu rasaduri, plantat in gradina... se amuza copios si-mi spune
    "Vasile, natura nu se grabeste niciodata, tu de ce dracu te grabesti sa termini inainte ca natura sa te ajute, maine-i bruma, si...inghet era si rasadurile mele... nu mai erau."
    Asa c-am invatat sa am un pic de rabdare dar cum pestii de regula-s mai colerici, nu reusesc sa ma stapanesc si ... o mai dau in bara.
    La voi situatia-i putin mai diferita ca, iesiti la vanzare... asa ca trebuie putina graba, dar si multa atentie.
    Va doresc un weekend plin de realizari si cu multa caldura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai asa cum a spus si vecinul dvs, degeaba ma grabesc eu, ca pe ele nu le pot grabi :).
      Dar cat de curand punem semintele, Lucian a terminat de pus la punct rasadnita.

      Ștergere
  2. Asaaaa,...mi se pare o atmosfera de calma, de linste, de la tara,... in care nu te mai fugarea nimica,iti lipsea zorul ala :-am dat la galitze,am ranit zapada ,am lins cafeiu si tigarea repede de dimi' nu mi-a pornit masina ,... si apoi Drumul ala stresant pana la Bucarest citty...sauuuu...n-am cetit eu tot???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) pai ai mai sarit una, doua cred.
      dupa o super tura in mare forta timp de sase luni ( iunie-decembrie), in care eu ordonam, eu executam, ai mei sefi m-au avansat un pic si m-au lasat sa lucrez de acasa ( ma mai duc la firma, dar numai cand e vreo sedinta, curs, intalniri...chestii d-astea de vanzari).
      in felul asta am castigat 3-4 ore/zi, m-am linistit din toate punctele de vedere si vorba sefei mele directe: am si un ten mai luminos ( intre noi fie vorba, s-au mai estompat cearcanele).
      cam asta e... :)

      Ștergere
  3. Acu' ce sa-ti zic :-Scuze-ma ! ca vezi ce saritoare sant,dar ma bucur pentru caaaa...oricum lucru acasa iti da alta perspectiva asupra situatiei..Dar Lucianul nu se simte inghesuit???,nu e o senzatie de metru patrat prea stufos??Cat despre sefa...lasa sa se ofti' in continuare...Bafta!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu prea se simte inghesuit, ca spatiu are vorba aia :) El e in solar cu treaba lui, eu la laptop, telefon cu a mea ( la biroul meu din bucatarie).
      Mai sunt si timp morti, normal si atunci mai rezolvam chestii care nu se pot face decat in doi.
      Cat despre sefa-mea, nu a spus-o in sensul ala, nu se oftica, din contra a spus-o in sensul ca imi prieste. E chiar ok.

      Ștergere