luni, 13 ianuarie 2014

Sfarsit de saptamana primavaratic

Sfarsitul asta de saptamana a fost superb. Soare, cald, o vreme tocmai buna pentru lucru.
Sambata am lucrat amandoi in solar, am facut parcelute, am semanat verzituri ( ce bine e sa simti iar semintele, sa le pui cu grija in pamant, sa le uzi si apoi sa stai si sa-ti admiri munca visand la ce o sa iasa) si am mai pus ceva ceapa. Am sapat salata, spanacul si restul verziturilor pe care le avem deja.


Nici nu stiu cand a trecut ziua de sambata, nu stiu cand s-a lasat seara si intunericul ne-a bagat in casa, nu inainte de a admira un apus frumos.

 De vineri au inceput sa se vada si muntii, sunt atat de frumosi, dar cam golasi, nu se vad decat cateva palcuri de zapada. M-am bucurat sa-i vad, nu-i mai vazusem de mult timp.
Duminica ne-am urnit mai greu, dimineata a fost frig si a batut vantul, asa ca am rezolvat mici treburi casnice, dar dupa-amiaza am iesit la o scurta curatenie prin curte si am mai semanat ceva seminte de ridichi si verzituri.

La o scurta inspectie prin curte am constatat ca au iesit zambilele!


Cam aiurea...
Duminica seara, inainte sa intram in casa, Lucian a mai spart cateva lemne, asa de incalzire, iar eu am facut ceva poze la cer si animale.





Au fost niste zile spornice si placute.

9 comentarii:

  1. acia-sa sta ascuns un hidroforrrrr???????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, printre altele e si un hidrofor acolo.
      la mine pe strada nu cred ca e curte care sa nu aiba hidrofor si implicit, apa-n casa, baie etc

      Ștergere
  2. Oameni harnici! Ajuta si vremea si vad ca aveti multe legume in solar. Ce sa zic..eu inca mai astept iarna dar nu stiu daca o mai vad anul acesta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E, harnici...dar te plictisesti de stat, asa ca pui mana la treaba :)
      Ajuta vremea, dar nu ne riscam, tot cred ca or sa vina gerul si zapada.

      Ștergere
  3. Harnici si muncitrori ca de obicei. ce sa spun totul imi aminteste de armata, ordine, disciplina, aliniere, pana si inaltimea este ca la parada. O incantare pentru ochi si cred ca si pentru papilele gustative. Va doresc spor la munca si noapte buna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Totul frumos si foarte ordonat ca-n armata, parca sunt pregatite toate de parada. Ce sa zici unde vezi ordine si munca eficienta nu poti decat sa-ti ridici palaria si sa spui FELICITARI. Noapte buna,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cu ordonatul e a lui Lucian. Daca misca una in front, e problema :)
      Eu ar trebui sa fac curatenie, dar inca sunt deficitara la acest capitol:)

      Ștergere
  5. Este o placere sa privesti in solarul vostru, ma gandesc si cat de bine trebuie sa miroasa ....a verde crud :) pup ! Dana B.

    RăspundețiȘtergere