joi, 30 ianuarie 2014

Contrast

Inauntru



 

Afara



 
 Solarul nu are nici o problema, oricum nu ma gandeam ca o sa aiba acum ceva. Dupa furtuna de asta vara care a zburat acoperisuri, solarii si a facut prapad, el a avut o mica "zgarietura", o usa neinchisa bine a fost smulsa din balama.
Daca vremea ne va lasa si daca se va circula, sambata livram.

30 de comentarii:

  1. Contrastul e mare ! Sa se faca toate si sa incepeti cu rosiile in curand:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai stam o tara cu rosiile, ardeii, vinetele, sa treaca vajul asta. Am f multe soiuri, dar seminte putine si nu vreau sa risc nici o samanta aiurea.

      Mersi :)

      Ștergere
  2. Cum incalziti solarul acum cand sunt geruri afara ? Camelia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Solarul nu e incalzit, culturile sunt ferite de ger cu folia de agril.
      Rasadnita va fi incalzita electric

      Ștergere
  3. Buna Iuliana,

    Izbitor contrast. Cel din solar da o stare de "hai la treaba", iar cel de afara "hai la o bulgareala".

    Ma minunez inca odata, de ordinea plantutelor. Sunt la linie... Nu stiu cum reusiti. O zi buna, Ioana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Ioana,

      Nu-i nici un mister cu aliniatul, am mai spus-o mai demult, parchetul vechi pe care l-am gasit aici sa traiasca :))).
      Cu ajutorul placilor de parchet nu ai cum gresi, se vede rezultatul.

      Ștergere
    2. In acest caz, trebuie brevetat, parchetul. :))

      Ștergere
  4. Daca locuiam mai aproape, ma abonam si eu la trufandalele tale. Tare apetisant mai arata salatuca ta! Si mararul e numa` bun de amestecat cu niste branzica dulce de vaca. Spor la livrari!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru portia de gradinareala de azi. La mine sunt -15 grade si un cer ca lacrima. O seara minunata plina de caldura va doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vine si la noi, acum am venit de afara, e ger d-ala adevarat, nu gluma

      Ștergere
  6. Ce bine arată solarul, pe interior! :) Acum serios, e cu totul impresionant să vezi atâta precizie și eleganță la un solar. Și le vezi, la voi. Nu știu, arată ca de pe revistă, ce Dumnezeu! Sunteți grozavi.
    Și mai știi ceva? Sunteți exemplul șoc pe care-l dau tuturor cârcotașilor, pomanagiilor și disperaților care se vaietă că nu se poate face nimic în țara asta (stând cu mâinile-n sân). Dar cred că ți-am mai spus asta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)
      Adevarul e ca dezordinea, harababura dau o stare de nervi, de iritare. Iar locul de munca nu ar trebui sa fie/sa iti dea o permanenta stare de nervi.
      Asa ca incercam sa facem totul, pe langa curatenie, ca sa avem si o stare psihica buna. Adica atunci cand intram in solar la treaba, totul trebuie sa ne indemne la munca ( pt ca mai sunt si zile cand nu ne vine sa ridicam un deget, dar plantele nu asteapta, ca urmare ce trebuie facut, trebuie facut).
      Mi-ai spus si mai da-ne ca exemplu lor, dar sper sa priceapa ca toate astea nu se fac uitandu-se la ele, ci punand osul la treaba.

      Ștergere
  7. Solarul este o lume aparte si care iti da fiori de bine cand intri in el, atunci cand afara nimic nu da impresia de verdeata. Parca sa il denumesc " gradina intima"....
    Frumos la voi, foarte frumos!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult, aprecierea venind de la tine, multumirea noastra e si mai mare

      Ștergere
  8. adevarul e ca ma strange-n spate cand ma gandesc cat munciti voi acolo. in poze arata feeric, dar spinarea voastra nu cred ca vede pozele, ci ceea ce o doare. multa munca, dar sper din suflet ca si rezultate pe masura. totusi, aveti grija de voi, sa puteti munci si mai incolo, peste ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. rezultatele nu vin asa repede in domeniul asta si stiam de la inceput. dar asta ne-am ales, asta ne place si e bine pana acum.
      cu munca avem grija, dar stii si tu treaba cu plantele, sunt perioade cand sunt urgente, sunt perioade cand e calm. nu ajungem la epuizare in nici un caz :)

      Ștergere
  9. Ati uitat o "poama"in pom??Poate o halesc strajerii...
    Cat despre solar:cinste tie mana vrednica !!!Parca mi-e si ciuda ca deja iti bucuri okii cu atatea nuante de verde....da' nici eu nu ma las!!Am strans asta toamna menta....si am un spoooor, de-i e frica shefului meu sa nu ma spetesc cumva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))
      Cat despre poama...n-au strajerii asa noroc, la cat e ea de afurisita. e cea mai rea, mai salbatica si mai desteapta dintre matoance.
      multumim, Sanda.

      Ștergere
  10. Frumos, frumos la voi in solar, zici ca-i luna mai :)) si multe grade in termometru , chiar, cate grade sunt in solar acum ? afara nu te intreb cate sunt, ca stiu, pe la mine sunt cam minus 15. Pup , Dana B.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In jur de minus 10, cred, cel putin ieri seara atat erau, dar parca in seara asta nu mai e atat de frig ca ieri seara.
      Le-am infofolit saracele in agril peste noapte, ziua mai dam din el dupa ele si lasam numai o folie, mai aerisim 5-10 min. Sper sa nu tina f multe zile gerul asta crunt.

      Ștergere
  11. Wow, ce diferenţă!
    Spor în continuare! :)

    Mulţumesc frumos pentru sfat! l-am urmat, dar nu pare să aibă efect spirtul, de fapt mă doare mai tare...uffff. Asta e, să transpire cât are chef şi să treacă când vrea! Am zis! :)

    Duminică cât mai plăcută, dragii mei! pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai asta am zis, in nevralgii nu am auzit sa se foloseasca, numai in raceli...Ori tu nu esti racita, dupa cum ai zis, iar mie nevralgiile imi trec numai cu medicamente.

      Insanatosire grabnica, draga mea

      Ștergere
  12. Imi place cum se vede zapada conturandu-se prin peretii de plastic: parca ar sta cu nasul lipit de geam, jinduind lacom la verdeturile din interior :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma numar printre cei care au comandat si ulterior infulecat, la propriu, salata din solarul din poze care intradevar contrasteaza puternic cu vremea de afara. Recomand tuturor produsele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne bucuram ca v-au placut produsele noastre, inseamna foarte mult pentru noi.
      Multumim pentru comanda, feedback si recomandare :).

      Ștergere