luni, 23 decembrie 2013

Inainte de Craciun

Cred ca toata lumea a intrat in pregatiri pentru Craciun, la fel si noi.
In seara asta asteptam colindatorii si suntem pregatiti pentru ei. Si Adi abia asteapta seara asta sa se duca la colind cu copiii prin sat. Deja toate "detaliile" au fost bine stabilite intre ei.
Sambata nu am facut mare lucru, numai chestii gospodaresti si am reusit sa ne impodobim bradul. Totusi o intamplare oarecum haioasa a avut loc.
Era dupa-amiaza mai pe seara, imi terminasem treburile, copilul era plecat prin sat la joaca cu alti copii, Lucian inca nu venise de la livrari.
Eram singura, eram un pic cam cocosata de treaba ce facusem, deci era timpul perfect pentru o cana mare de cafea cu lapte, o ghemuiala langa soba cu laptop-ul in brate si vizionarea unui desen animat de Craciun ( da, stiu, sunt mare de acum, dar imi plac la nebunie).
In timp ce ma uitam eu la desene si-mi savuram din plin cafeaua, filmul animat, momentul, incep cainii sa latre. Acu` nu le-am dat mare importanta, ei mai latra si aiurea. Si am continuat sa ma uit la film.
La un moment dat insa, mi-au atras atentia pentru ca latrau toti o data si nu mai erau latraturi aiurea, erau latraturi agresive. Ma ridic, imi arunc ochii pe geam si intepenesc.
In curte era preotul cu dascalul. In fata lor, spre casa, erau Vulpita si Piston pusi oarecum in lateralul oamenilor, in spatele lor, spre poarta, erau Ursu si Mairon la fel pozitionati.
Saracii oameni erau inconjurati si nu mai puteau sa se miste de acolo nicicum, preotul era grena la fata si nu mai indrazneau sa-si miste decat ochii. Nu stiu cand am iesit din casa sa-i ajut. Preotul n-a zis decat "ca-s cam rai cainii matale". "Cam da", i-am raspuns cu un zambet abtinut.
Duminica am lucrat aproape toata ziua la magazinul nostru online, caruia i-am pus numele de magazin comunal.
L-am legat de pagina noastra de Facebook, de blog, de mail ( este foarte usoara treaba asta, sa nu credeti ca-s eu marea programatoare de HTML) si este perfect functional. Apare si in prima pagina pe blog, apare si pe FB, intrati in el, vizitati-l si puneti comenzi. Cred ca e mai usor pentru toata lumea asa. Mai am cate ceva de pus in el, dar aman treaba asta pana dupa Craciun.

Noi va uram un Craciun fericit, sarbatori linistite impreuna cu cei dragi si speram ca Mosul sa vina incarcat cu multe daruri pentru voi.
Multumim inca o data celor care ne-au sustinut cu comenzi.

Craciun fericit, dragii nostri!

14 comentarii:

  1. Sarbatori minunate sa aveti ! iar treaba asta cu magazinul e tare bine venita - bine facuta. Felicitari (din nou, ca se cade). :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa zic si eu ca era timpul pt un magazin online. La inceput micut, e fix ceea ce ne trebuie, pe parcurs om vedea.

      Sarbatori fericite!

      Ștergere
  2. Bună inițiativa cu magazinul. Exact ce trebuia. Și arată și fain.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I se simtea nevoia, comenzile au crescut si ne era din ce in ce mai greu sa gestionam mail-uri.
      Asa e usor si pt cei care dau comanda, se vede totul clar, dar si pentru noi.

      Ștergere
  3. Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii si impliniri !

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-am inchipuit scena si m-am umflat de ras :))))
    Bafta cu noul magazin. O sa-l vizitez si eu cand termin treaba (presimt de Craciun o mare de somn)
    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  5. Craciun fericit si un an nou cu impliniri pe masura sufletului si a muncii voastre. La multi ani ,Rodica

    RăspundețiȘtergere
  6. Craciun fericit, d-na Rodica :)

    La multi ani si An Nou asa cum vi-l doriti!

    RăspundețiȘtergere
  7. Craciun fericit, Iuliana! Anul Nou sa va aduca numai bucurii si impliniri ! Sanatate ca sa le puteti face pe toate cate le aveti in plan! Cu drag.

    RăspundețiȘtergere