marți, 19 februarie 2013

Ca niste porci!

Degeaba le-am vorbit frumos, degeaba le-am explicat ca nu se cade asa ceva, doar sunt niste doamne, degeaba le-am amenintat ca le fac de ras! Ele nu si nu, ca vor, ca le place, ca sa le las in pace, sa nu le mai cicalesc!
Nu au vrut si basta!
Cine mai statea in noroi afara? Ratele! Toate pasarile, toate animalele erau bagate care pe unde nimereau, ele se tavaleau ca porcii in noroi.
Evident ca nu mai sunt lebadutele mamei, ci porcusorii mamei.
Asadar, le fac de ras, asa cum le-am promis, sa le vada toata lumea ce purcele are mama!










23 de comentarii:

  1. Lăsa fetele ,sa se simtă bine,ce vrei sa le ti ca pe papuse in vitrina....Dragile de ele....frumoase doamne,chiar si asa ....!mirela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai le-am lasat, ce sa le mai fac :)))
      se vede pe fata lor cat de mult le place.

      Ștergere
  2. Au fost si ele la o sesiune de spa :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragute fetele dar si baiatul:) Azi de dimineata te-am pomenit, ne uitam la ratoi cum venea ca o torpila spre mancare mai avea un pic si intra cu totul in castron:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) nu degeaba i-am zis Talpanul. vine, vine, vine, calca totul in picioare :))

      Ștergere
  4. pai daca spa n-au, hidromasaj nu, solar de bronzat - ioc, jacuzi nici atat, se adapteaza fetele, na! ele cum sa-si rezolve penele?:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si le-au rezolvat...era una din ele neagra, neagra, curgea noroiul din ea :)

      Ștergere
    2. Cred că vor să transmită un mesaj în legătură cu lipsa unui lac sau baltă mai serioasă la care să li se facă abonament...

      Ștergere
    3. le inteleg eu, dar balta n-avem. asta vara le-am luat niste albii si ligheane mari unde faceau baie si scufundari.
      totusi, in poze nu se vede, afara ningea slab.
      de cand a venit frigul nu prea le-am lasat apa pt balaceala la discretie. dar isi fac ele rost, dupa cum se vede :)

      Ștergere
    4. Ratele mele sunt negre, asa ca nu se prea baga de seama cand se tavalesc in noroi. Chiar nu stiu ce solutii sunt sa nu se mai faca asa noroi in curtea pasarilor.La noi au o curte inchisa, unde s-a facut mult noroi dupa ploile astea, si ratele dar si gainile sunt murdare rau. le-a fost mai bine anul trecut, libere in toata curtea, dar mi-au mancat tot ce-am reusit sa plantez, asa ca am zis sa nu le mai las de capul lor. Dar nici asa parca nu-i bine

      Ștergere
  5. Pai trebuia sa le lasati apa la discretie ca nu au nimic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cum, ma, la minus en-spe grade sa le las sa faca scufundari de nebune? nu se imbolnavesc?

      Ștergere
    2. Nu se imbolnavesc sunt pasari de apa.
      Ale noastre iarna trecuta cand a fost mult mai frig faceau baie dimineata pana nu ingheta apa pusa.

      Ștergere
  6. Astazi am vazut prima capusa pe blonda mea labradorita si asta in timp ce dormea langa soba cu burta-n sus ! Duminica pe lapovita aia urata eu stateam sa astup gaurile facute pe sub gard de cainii vecinilor , cred ca nu vreti sa stiti ce ganduri " de bine " imi treceau prin cap !
    Chestia cu capusa m-a pus serios pe ganduri , la primul drum in capitala am sa cumpar fiola de deparazitare externa dar ma gandesc ca astfel se pot urca si pe noi ! Dar asta e viata la tara , cu bine si cu problemele sale ! Ma gandesc ca trebuie sa ma apuc sa toaletez pomii si ori ca trebuie sa pilotez un avion ori sa fac asta e cam acelasi lucru , sunt picata din luna .Mi-e teama sa nu-i ciuntesc si habar nu am nici macar ce soi sunt , in afara de un mar pitic si un par ce mai aveau 2-3 fructe cand am vazut noi prima data casa nu stiu ce pomi am in curte ! Dar vorba sotului meu " avem pomi cu frunze " si asta e cel mai important .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. capuse deja?! dupa paianjeni, capusele sunt cele mai scarboase insecte, dupa mine. mersi ca ai zis, trebuie sa-mi controlez si eu cainetul din dotare, nu ma gandeam sa apara asa devreme. anul trecut si eu le-am luat fiola d-aia si a fost f buna.
      ref la pomii cu frunze, m-ai facut sa rad, dar lucian imi zice acu` ca exista niste scari care pot ajunge la 7m inaltime, extensibile. poate ca v-ar fi nimerita una d-aia.
      ref la taiatul pomilor, habar n-am sa zic ceva, chiar nu stiu nimic.

      Ștergere
  7. Bine v-am gasit. Frumos blog si plin de pasiune. Sunt mai pretentioase la apa asa ca le trebuie o mica amenajare sa-si satisfaca nevoia de inot. O seara frumoasa si o primavara plina de inspiratie va doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ai venit si multumesc frumos :)!
      Stiu ca lor le-ar place o piscinuta sau mai bine un lac intreg numai pt ele, numai ca nu am de unde sa le dau. Le-am facut noi asta vara, pareau multumite la balaceala, dar acum iarna m-am gandit ca le face rau apa aia rece.

      Multumesc pt urari, asemenea :)!

      Ștergere
  8. Iuliana, talentul tau literar transforma intamplarile vietii de zi cu zi la tara, in cel mai bun antistress al vietii de zi cu zi la oras!

    Te imbratisez cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un asemenea comentariu si asa imbratisari calde imi fac ziua mai frumoasa :).

      Multumesc tare mult :)

      Ștergere
  9. Iuliana nu stii vechea reclama la detergentul OMO: "murdaria este buna"?! tu nu cred ca ai vazut-o, dar "porcusoarele" tale, da :)))))))) pupici (Alina)

    RăspundețiȘtergere