luni, 27 octombrie 2014

Bucurii, realizari, mandrii, surprize

Desi incerc sa delimitez blogul de activitatea comerciala, sa-i zic, de data asta nu pot. E o realizare mult prea mare ca sa tac. :)
De ceva timp ne-am ocupat printre picaturi de un magazin nou cu domeniu propriu, adica bucurestenimutatilasat.ro. Pentru ca "Bucuresteni mutati la sat" tinde sa devina un mic brand. Sau asa imi place sa cred ca se va intampla cu el.
A fost  o mica aventura cu mari dureri de cap pentru ca magazinul e lucrat de noi doi, iar noi nu aveam absolut nicio idee de ceea ce inseamna web design. Dar am facut-o pana la urma.
Bineinteles ca vor mai fi ceva probleme, chiar aseara pe facebook ne-au atras atentia cateva persoane de ceva erori pe care le-am remediat intre timp. In mod sigur vor mai fi, dar cu bunavointa depasim si stadiul asta.
In noul magazin am dat drumul la aproape toata conservaraia la care am lucrat in vara si in toamna.

 Inca n-am terminat cu ele, mai am ceva asi in maneca :)


Asa cum am spus si anul trecut, conservele mele nu sunt printre cele mai bune, nu am retete din vremea dacilor, desi mi-ar placea, dar sunt facute cu grija, cu ingredientele din cultura proprie si-s sanatoase. Ca orice produs facut in casa. :)


Tot acolo se mai afla produsele prietenilor nostri de la Formula Naturala, care-s grozave si-s facute cu drag si-n cantitati mici, produse pe care am fost nevoita sa le delistez din magazinul vechi din cauza lipsei de spatiu de acolo. Acum nu se va mai intampla asa, mai mult decat atat, ne-am largit gama binisor.

Blogul il voi lasa aici, sta foarte bine asa, ca sa nu mai zic ca mi se pare munca de inginer chinez sa-l mut.

Am inchis un stadiu frumos si am trecut la un nivel mai sus. Acum trei ani doi oraseni ametiti au decis sa-si ia catrafusele, sa se mute la tara si sa faca agricultura bio. Anul asta, desi greu si ciudat din punct de vedere al vremii, inchidem ultimul an de conversie cu bine.


Deci da, ne bucuram si suntem mandri. Ceea ce va dorim si voua! :)

15 comentarii:

  1. Tare ma bucur pentru voi.
    Sa auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveti de ce sa fiti mandrii,oameni buni! Tot inainte si sa aveti realizari pe masura dragostei voastre pentru ceea ce faceti.
    mihaela

    RăspundețiȘtergere
  3. Iuliana, buna ziua! M-am uitat, frumos. Succes si bafta!
    Eu as vrea sa te intreb daca aveti faina veche, macinata din graul de anul trecut si tinuta la loc uscat. Asta fiindca am probleme cu faina din comert, la paine facuta cu masina, din cauza ca faina este umeda. Nu se vede ca-i umeda, dar eu imi dau seama. Daca da, atunci voi cumpara de la voi cateva kg. dar nu din productia de anul acesta. Multumesc frumos. Astept raspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Elisa,

      Faina de anul trecut nu mai am, tot ce am e din grau de anul asta.

      Multumesc si eu :)

      Ștergere
  4. Felicitări! Sunteți de admirat și... de urmat! Spor în toate va urez!

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari si succes!

    Poza cu uleiul mi se pare ca, lunga...

    cred ca trebuie re-postata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am deschis din nou saitul si acum merge slide-ul iar pozele sunt OK.
    Nu stiu de unde a venit prima data deformat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. posibil o conexiune lenta de net? nu stiu, zic si eu.
      multumim frumos, mult succes si dvs :)

      Ștergere
  7. Sa fie intr-un ceas bun deschiderea noului magazin! Felicitari pentru toate realizarile si sa auzim de cat mai multe vise implinite!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur pentru realizarile voastre. Pentru cata munca depuneti si prin cate emotii treceti pentru fiecare cultura, meritati din plin sa va si bucurati. Sa stii ca nu am ratat nicio postare de-a ta dar, am perioade destul de lungi in care nu sunt in stare sa leg trei cuvinte scrise....si nici timpul nu mi-a permis, am foarte mult teren si abia daca apuc sa citesc repede una, alta pe net dar, tu stii ca-mi sunteti dragi si apreciezi tot ce faceti. Sunt datoare la tine cu niste seminte ! cand am un pic de timp liber ma voi ocupa . Te pup, Dana B.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-ai facut timp si mi-ai scris, imi e dor de tine :). Sper sa te linistesti curand cu treaba, sa te mai poti odihni.
      Semintele le vreau, dar pana-n primavara mai e, asa ca stai linistita. Pup si eu!

      Ștergere