joi, 20 septembrie 2012

Ce se mai gaseste prin curtea noastra



Da, este o piele de sarpe! Domnul a trecut prin curtea noastra, a vizitat gramada de resturi vegetale puse la uscat/descompus si ne-a lasat o mica amintire.
Si cand ma gandesc de cate ori am trecut cu totii pe acolo si el ne-o fi salutat incetisor, usor susurator din varful limbii...mi se face pielea de gaina.
Iac! Iac! IAC!

11 comentarii:

  1. Jak aveti grija fato mi sa ridicat parul pe miini

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma, iti dai seama ca nu e veninos, sunt d-aia mici "de casa". Tanti Ioana a zis ca din cauza secetei au venit in gradini, la apa si racoare. Mai multi vecini au vazut serpi in gradinile lor, asa ca ma asteptam sa fie si la noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne, si ce sila si frica mi-e de serpi!

    Eu am o catelusa-vanator. Nu prea stiu ce-ar face daca s-ar intalni.

    Dar ...asta este. La curte vezi multe.

    Iuliana, ce-ti mai fac ratele? Vei tine si peste iarna din ele? Am luat si eu de drag trei de la targ, tot din acestea albe dar am citit ca nu o duc prea bine cu frigul. Ce le dai de mancare? Cum ai rezolvat-o cu scaldatul lor?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ratele sunt bine si nu am de gand sa renunt la ele ( adica sa le tai :)), n-as putea face lucrul asta .
    Cotetul lor e din boltari si speram ca Lucian sa apuce sa-l imbrace cu ceva poliester.
    Pe jos vom pune paie, iar cu scaldatul am observat ca-n zilele astea reci nu se mai baga la apa, clar la iarna nu le vom pune apa pt scaldat.
    Speram sa trecem cu bine de iarna in felul asta, oricum, in functie de ce va fi, ce greutati vom intampina, le vom rezolva atunci.
    Mananca foarte bine uruiala si grau. Porumbul nu le place. Le mai dau varza tocata, pepeni, asa cum sunt ei si pana mai sunt.
    Mersi pentru trecere :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Of, of, of! Femei nebune as putea spune. Asa zic si eu in legatura cu sacrificarea doar ca natura ne da lectii.

    Eu stau un pic mai demult la curte si am luat deja cateva lectioare. Sotul meu si-aminteste si-acum cum ne-a murit gascanul alb iar eu nu pot s-o uit pe nevasta-sa.

    Nu vreau sa te intristez, doar te avertizez: e mult mai trist sa moara decat sa fie taiate. Daca sotul tau taie cu usurinta pasari si nu trebuie sa apelezi la altcineva e mai bine la un moment dat sa-l lasi sa mai trieze de prin batatura. De fapt te vei convinge singura.

    RăspundețiȘtergere
  6. La asta nu m-am gandit, ca ar putea sa si moara din...alte cauze.
    In privinta sotului meu...ce sa zic, decat ca ma bufneste rasul :))).
    E mai rau decat mine, mult mai milos, mai ales ca el le-a invatat si vin toate si-i mananca din mana, iar cand se duce la ele pur si simplu sar pe el. Asa le-a invatat si le vede ca pe copiii lui.
    Deci nu. In privinta asta nu putem.

    RăspundețiȘtergere
  7. noua ne-a adus jinx un sarpe, il vanase baiatul de prin padure, ca era sarpe de alun:)
    in curtea noastra am gasit 2 arici, unul mort saracul, il prinsesera cainii, pe cel de-al doilea l-am dus in gradina si el stie unde a plecat.

    RăspundețiȘtergere
  8. :))) ce minunata e viata la tara.
    Cred ca la voi e si mai si, din cate am vazut aveti padurea " in ceafa". La noi e mai departe, cam la 1km, multumesc pentru asta, cred ca mi se taiau picioarele daca venea vreunul cu un sarpe in botic.

    RăspundețiȘtergere
  9. Asta face streape-tease la voi in gradi'?sau isi schimba toaletele ca vine iarna?La anu'care vine veti avea noroc la fasulici si la tot ce se catara..

    RăspundețiȘtergere
  10. Serios :)? Asa s-ar zice? Ar fi bine, ca anul asta n-a fost bun.
    Cred ca si-a schimbat hainele pt iarna domnul in cauza

    RăspundețiȘtergere