marți, 10 iulie 2012

Plimbari, explorari, etalari de masculinitate

Incepand de sambata Fiara, fetele si copiii au avut voie sa iasa in curtea mare ( si la gaini le-am amenajat cotet si curte, dar tot libere in curtea mare stau).
S-au bucurat , au dat din aripi, s-au intins, s-au repezit in nisip si-n iarba sa manance, au scotocit peste tot, au facut cunostinta cu locul.
Cei mici au explorat curtea, in unele locuri nici nu se mai vedeau de iarba, piuiau de zor si tare le placea.

Si dupa atata efort si-au luat o binemeritata pauza.

Closca si o parte din puiuti.




Mi-am putut da seama ca din bobocei vreo doi sunt ratoi. Sunt mai mari decat ceilalti, mai indrazneti si au o parte din comportamentul de stapan pe plantatie al Fiarei.
 Bobocelul de mai jos e unul din cei doi. Stau si ma gandesc daca atunci cand o creste, o sa ma ia si el pe post de" mascul feroce ce-i ataca haremul" si sa ma alerge prin curte.
Stiti vorba aia, ii cresti si dupa aia...



Fiara isi urmareste "turma". Si-a gasit si un post de observatie bun. Pe pragul unei magazii. Este mai sus decat ceilalti si-i poate urmari dupa pofta inimii. Privirea lui e agera si nemiloasa. Absolut nimic nu-i scapa, nici o miscare si nici un piuit.


Totusi, datorita distantei si inaltimii ( deh! mandria...),  turma nu-l prea mai aude atunci cand sasaie nemultumit ( sau poate ca nu vor sa-l mai auda, s-or fi saturat si ei! ). Se infurie! Si cand se infurie parca se inroseste si mai rau . Trebuie sa le dea o lectie neaparat!

Si iata un exemplu de intimidare si etalare de forta.


Fetele in mod sigur il gasesc mult mai atractiv, mai masculin, mai puternic si mai sef atunci cand sta intr-un picior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu