luni, 15 august 2016

Promisiuni indeplinite

 




  



5 comentarii:

  1. Nici ca mai era necesar sa scrii si vorbe. Imaginile sunt de-a dreptul emotionante, doar pentru cine stie despre ce se vorbeste in acest " film".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa am zis si eu :). Si poate ii facem si pe altii sa ne inteleaga "limba"

      Ștergere
  2. Buna ziua ,
    Ne-am mutat la tara de vreo 2 ani .Anul asta avem in gradina niste rosii cu toate bolile posibile dupa 4 stropeli si greseli fara numar din partea noastra .Vrem si noi sa facem un solar de 6*6m pentru casa.Am vazut ca aveti 2 solarii diferite .Care este modelul cel mai bun ?Cel rotund sau cel cu pereti laterali drepti?Multumesc pentru atentie si pentru acest jurnal frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineata. Sa nu credeti ca in solar sunt ferite de boli, din contra. In solar sunt ferite de grindina si ploi acide, dar in schimb sunt atacate de mult mai multi daunatori si-s mai multe boli. Dar, adevarat, productia este net superioara.
      Nu conteaza modelul solarului, designul. Cel mai mult conteaza aerisirea, inaltimea si folia cat mai calitativa. Intre cele doua pe care le avem, cel pe rotund este mult mai bun, dar asta pentru ca este foarte inalt, la coama are 4m inaltime (rosiile au ajuns la 3m), iar folia nu este una obisnuita. Ce nu e bun la el, este aerisirea. Nu are aerisire pe lateral, numai in capete, dar la anul Lucian vrea sa rezolve problema asta.
      Asa ca, dvs ar trebui sa aveti asta in minte: aerisirea - sa se deschida cat mai mult pe timp de vara, inaltimea si o folie cat mai buna (transparenta, rezistenta UV etc.).
      Sper sa va fie de folos.
      Felicitari pentru pasul facut si mult succes pe mai departe!

      Ștergere
  3. Doamne, cum arata totul, este de poveste ! Nici nu vreau sa ma gandesc cata munca ati depus. Eu am 10 fire de rosii, doua de ardei iute si cateva aromatice si parca e prea mult. :)
    Dulceata de ardei iute o astept ca si cand. :)
    Sporuri mari in continuare!

    RăspundețiȘtergere