luni, 8 septembrie 2014

Musafiri nepoftiti


Desi nepoftiti, boboceii ne sunt dragi si ne-am bucurat de venirea lor.
Nu acelasi lucru pot spune de musafirul de mai jos.


6 comentarii:

  1. Ratusca s-a "molipsit" de la vecina ei de curte, parca imi amintesc de anul trecut ca ati avut o gaina care v-a "livrat" un puisor tot asa pe septembrie :).
    Cat despre nea' Taraila ala verde, stii ca nu puteam sa ratez subiectul... cred ca este un fel de parafa pentru finalul de conversie la BIO. ;). Sa ne traiesti monser ... dar sa nu-ti aduci toti fratii pe batatura. :) O zi frumoasa va doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) A fost nemaipomenit cu boboceii, eram toti in spate la gaini si dintr-o data au inceput sa apara de sub cotetul gainilor alergand cat ii tineau piciorusele. Nu stiam cum sa-i prindem mai repede, erau toate matoancele si cainii dupa noi.
      Cat despre tarator...mi-a stricat ziua, ca astia vin in gasca. Acum sunt cu ochii dupa ei, ai vazut ce pofta de mancare au :)

      Ștergere
  2. Aaaa! Mizerii de-astea verzi am avut si eu de cateva ori. Mananca rosia de nu-ti mai ramane nimic din ea. Nu pot sa le sufar! Acum am o varianta a lor mai mica pe muscate. Le mananca florile, apoi frunzele. Si sunt greu de gasit pentru ca sunt verzi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au aceeasi culoare ca tulpinile plantelor, l-am observat pt ca s-a miscat, cumva i-am vazut miscarea cu coada ochiului, dar altfel nu prea ii vad, desi m-am tot uitat

      Ștergere
  3. mai correct ar fi musafiri neasteptati decat nepoftiti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nepoftit = Nedorit = Neinvitat

      Nu mi-am dorit boboci in septembrie pentru ca in curand vine frigul, iar ei nu vor avea pene sa le tina de cald. Asta inseamna ca ii voi tine in casa pana vor fi imbracati asa cum trebuie.
      Si cu siguranta nu mi-am dorit taratoarele alea in solar sa-mi manance rosiile.

      Asa ca, draga doamna, sunt nepoftiti!

      Ștergere