joi, 22 mai 2014

Vizitator







Am vazut ca si-a mai adus ceva neamuri si prospecteaza stresinile. Sper sa ne aleaga :).

8 comentarii:

  1. Ce frumusica este ! Tare mi-ar placea si mie sa am o familie de randunici la coltul casei, au dat si pe la mine tarcoale dar cand au vazut atatea pisicute in curte...au zis ca nu-i de ele aici :) Sper sa ai noroc de ele . T e imbratisez, Dana B.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uaaaaa! Cât sunt de minunate! Incredibil de grațioase. Sunt printre preferatele mele, deși toate paserile-mi plac. Pozele au ieșit superb. Ai obiectiv din ăla, tip tun? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu. am un sx30, semiprofi. dar are fite sau nu stiu eu inca sa-l manuiesc, cateodata face poze impecabil, cateodata ma chinui tare cu el.

      Ștergere
  3. Am vazut cum au disparut randunelele dupa Cernobil. Si acum sunt inca foarte putzine si rare.Am primit si eu vizita unei perechi de randunele. De doi ani la ciresii mei nu au venit ciorile! Sunt in Magurele linga Bucuresti. Acum 12 ani cand mi-am facut casa si gradina la tzara si primeam vizite de broaste, serpi, arici, veverite, o buha uriasa venea iarna in brad,iar dincolo de gard iepuri, fazani, soareci de camp. Au ramas vrabiile, turturelele, cotzofenele si rar vine cate o ciocanitoare. Iarna mai vin lastunii sa manace boabele de struguri stafidite.
    Inca e foarte frumos dar distrugem....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu imi aduc aminte din copilarie ca randunelele erau mai mari. toata lumea m-a contrazis, ca nu e asa, dar nu m-am convins. cele care vin acum sunt micute, cam ca vrabiile sau un pic mai mari.

      toata lumea a vazut cum au disparut randunelele dupa cernobal si continua sa distruga. ai dreptate.

      Ștergere